Organisatie

Ad van Koppen (Fotograaf)

Zakelijk Portret Ad van Koppen

Al zo’n 50 jaar boeit de fotocamera mij al, hij ging dan ook elke vakantie mee. Aan de hand van handleidingen probeerde ik van alles uit en hield aantekeningen bij in een schriftje. Op die manier heb ik in de afgelopen 50 jaren enorm veel geleerd en heb ik mezelf ontwikkeld tot een kwaliteitsfotograaf.

Mijn passie ligt bij:

  • Foto aan de muur
  • Restauratie van je oude foto
  • Zakelijke portretfoto
  • Brandingshoot
  • Digitaliseren van je dia of foto
  • Fotografie workshops

www.advankoppenfotografie.nl

Marieke Blok (Imagoconsultant)

Mensen. Uitstraling. Kleuren. Imago.
Jezelf zijn en dat zichtbaar maken in je kleding zorgt ervoor dat je benaderbaar, authentiek en betrouwbaar over komt. Zelf ervaar je dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Precies dat wat je wilt als ondernemer want mensen werken graag samen met mensen die ze als prettig ervaren.

Ik houd van mijn werk en ik vind het heerlijk om met mensen te werken die hun persoonlijke presentatie willen versterken waardoor ze zichtbaarder worden.

www.mariekeblok.nu

Sponsoren

VivePrint (Roy van den Houten)

VivePrint verzorgt al je drukwerk, sign, relatiegeschenken en promotionele artikelen tot in de puntjes. Dat doen we voor grote én kleine bedrijven. Waar we goed in zijn? In professionele oplossingen die passen bij jouw drukwerkvraagstuk. En daar gaan we best ver in!

Op zoek naar nét dat ene relatiegeschenk of juist naar ‘iets’ als promotioneel artikel? Wij denken, zoeken en ontwerpen actief mee met wat jij in je hoofd hebt. En dat maakt ons bijzonder!

https://www.viveprint.nl/

Rim Epskamp (Mailexpert)